Het effect van Corona op Mens & Dier

Helaas zijn er onrustige tijden aangekomen met de komst van het coronavirus. Scholen moeten dicht, mensen werken thuis en veel mensen zullen ziek worden. Ook wij bij WWF Haaglanden maken ons zorgen over de toekomst van iedereen. En wij helpen graag een ander door zoveel mogelijk binnen te blijven, afstand te houden en steun te geven aan mensen die dit nu nodig hebben. Hierdoor hebben we al veel evenementen verschoven maar helpen we ook graag de zwakkere. Zo ook de dieren die getroffen worden door het virus. Zo vroeg Stichting Masarang International om aandacht voor de ernstige situatie die in Indonesië leidt tot een mogelijke sluiting van de opvang centra voor veel bedreigde diersoorten. Denk hierbij aan de orang oetan, de honingbeer, neushoornvogels en reptielen.

Vandaar de oproep: ga naar www.masarang.nl om de brief te lezen en te
kijken of je een kleine of grotere donatie kan geven waardoor de opvang
hopelijk de komende paar maanden kan worden gewaarborgd.
Je kan je gift als volgt overmaken:

Iban nr. NL07RABO0132619008 tnv Masarang in Amsterdam
Swift adres / BIC code: RABONL2U
Rekeningnummer 132619008
Bank: Rabobank Amsterdam

Stichting Masarang, zijn Indonesische medewerkers en de bewoners in de opvang zullen je zeer dankbaar zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *