62e editie van de Tong Tong Fair verplaatst naar 2021

Het werd al verwacht, maar de 62e editie van de Tong Tong Fair is verplaatst naar 2021. Een evenement waar wij als WWF Haaglanden altijd actief aan meewerken. Dit jaar was het hoofd thema ”Een Biljoen Bomen”. Dit is een actie om aandacht te vragen voor de wereldwijde ontbossing die zorgt voor grote impact op klimaat, mens en dier. Wil je hier meer over lezen? Bekijk dan de WWF kom in actie pagina. Want ondanks dat de Tong Tong Fair niet doorgaat gaan we nog altijd de strijd aan tegen ontbossing. En ook jij kan wat doen! Door bij je aankopen goed te letten op duurzaamheid of te doneren aan het WWF. Met jouw steun kunnen veel projecten worden uitgevoerd in Australië, Roemenië en Brazilië. Naast tegen ontbossing te strijden wordt er ook veel nieuwe bossen aangelegd. Zo gaan we voor 1 biljoen bomen in 2050 planten en beschermen. In 2021 zullen we met veel enthousiasme de Tong Tong Fair organiseren, met een nieuw onderwerp en doel! Voor nu wij wensen iedereen in deze tijd kracht, moed en bovenal gezondheid toe.

1 billion trees WWF Haaglanden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *